Samenwerking met de HU

 • HU Amersfoort

  Samenwerken met HU Amersfoort

  HU Amersfoort werkt nauw samen met diverse bedrijven en instellingen in Amersfoort.


 • Logo Smart Sustainable Cities

  Smart Sustainable Cities

  In het Centre of Expertise Smart Sustainable Cities werkt HU in een netwerk van kennisinstellingen en bedrijven aan technologische vernieuwingen, waarbij de gebruiker centraal staat.


 • CELL Logo Creative Experience Learning Labs

  Centre of Expertise Creatieve Industrie

  Een van de speerpunten van Hogeschool Utrecht is het versterken van de samenwerking en kennisdeling van de HU met bedrijven in de creatieve sector. Daarvoor is een aantal jaren geleden het programma Creative Experience Learning Labs (CELL) opgezet.


 • EBU logo

  Economic Board Utrecht

  Hoe houden we de zorg betaalbaar en blijven we gezond? Hoe kunnen we snel nieuwe oplossingen vinden voor de energietransitie naar een groene en circulaire economie? Welke technologie├źn kunnen ons daarbij helpen? Economic Board Utrecht (EBU) gelooft dat deze uitdagingen ons economische kansen bieden.


 • samenwerken

  Adviesbureau Scompany

  Professioneel, eigentijds en betrouwbaar. Een kernachtige typering van adviesbureau Scompany. Op professionele wijze worden strategische adviesrapporten vervaardigd. De aanpak is snel en net even anders.


 • Collegezaal

  New Media Management

  Via onderzoek en professioneel advies helpen studenten organisaties verder op het gebied van nieuwe media.


 • Nieuwe Dingen Doen

  Nieuwe Dingen Doen

  Nieuwe Dingen Doen is een leerwerkomgeving en projectenbureau voor en door 3e- en 4ejaarsstudenten van de opleiding Digitale Communicatie van Hogeschool Utrecht.


 • samenwerking

  Samenwerkingsmogelijkheden

  Samenwerken met bedrijven en organisaties vindt de HU belangrijk. Want we willen kennis ontwikkelen en delen die aansluit op de behoefte uit de praktijk. En ondernemers ondersteunen met advies en faciliteiten.


 • Utrecht Valorisation Center

  Utrecht Valorisation Center

  Dit is een organisatie voor medewerkers van kennisinstellingen, bedrijven en studenten. Voor medewerkers en studenten biedt het specialistische ondersteuning bij het valoriseren van kennis en samenwerking met externe partijen. Voor bedrijven biedt het toegang tot hoogwaardige kennis, kunde en talent.


 • Utrecht Center for Entrepreneurship

  Utrecht Center for Entrepreneurship

  Het Utrecht Center for Entrepreneurship (UtrechtCE) heeft als doel bij te dragen aan een ambitieus ondernemerschapsklimaat in de regio Utrecht. Zij doet dit door het organiseren en stimuleren van onderwijs en evenementen voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht (UU), Hogeschool Utrecht (HU) en het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht).